user_mobilelogo

 

 

 

 

ENVIRON_avst

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

ENVIRON_roler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 En Højeffektive antioxidanter, peptider og værdifulde vitaminer i et "Step-up" system, som er enestående på verdensplan.


ENVIRON Skin Care er ikke kun i stand til målrettet at behandle alle former for hudproblemer, men løser dem også på lang sigt. ENVIRON Skin Care benytter sig af mere end 20 års erfaring, fra eget forsknings- og udviklingslaboratorium, på både det medicinske og det dermatologisk-kosmetologiske område.

Det omfattende og individuelle plejesystem er baseret på videnskabelige studier. Det garanterer den højeste kvalitet og sikkerhed.  Alle produkter kontrolleres regelmæssigt, af tre uafhængigt  autoriserede kontrollerende instanser indenfor biokemi, mikrobiologi og vitaminforskning. Den høje produktkvalitet, som overholder de internationale ISO-retningslinjer, har modtaget en præmie fra det Schweiziske Vitamininstitut (ISV).

Hightech-formlerne er baserede på et solidt fundament af forskning og udvikling. De er videnskabeligt beviste og danner en perfekt symbiose af vitaminer, antioxidanter, alfahydroxysyrer og peptider.
Behandlingssuccerne er målt og dokumenterede. Mærket ENVIRON er trendbarometer for sund, smuk hud og tilbyder med sine produktsystemer, et unikt grundlag for den æstetiske hudbehandling. Under fremstillingen af produkterne lægges der stor vægt på sikkerhed, renhed og effektivitet. Det samlede produktudvalg indeholder hverken parfume eller farvestoffer og fremstilles overvejende uden brug af kemiske konserveringsstoffer.

COSMETIC NEEDLING : Kosmetisk needling øger dramatisk virkningen af VIRON- produkterne, som anvendes lokalt. De er lette at anvende og bruges til forbehandling ag mindre områder eller selv større, kurvede områder af kroppen eller ansigtet.                                                                                                       

ENVIRON Cosmetic Roll-CIT , Focus-CIT og Body Roll-CIT er designet til at forstærke hudens generelle fremtonong og fornemmelse. Roll-CIT er den første af sin slags og er designet af Manden bag ENVIRON, Dr. Des Fernandes.

ENVIRON;

  • giver smukke, sikre og varige resultater.

  • sigter mod at holde huden sund.

  • en af verdens første hudplejeserier med antioxidanter, som blev fremstillet uden konserveringsstoffer.

  • sælges i 69 lande verden over og kun gennem "eksklusive distributionskanaler".

  • er et af få hudplejeprodukter, som er blevet præsenteret på lægevidenskablige kongresser.

  • tilfører A-vitamin i meget høje doseringer. Den trinvise optrapning (Step-UP-System) og intensive behandlingstrin er enestående i verden.

  • fremstilles i højsterile anlæg, hvilket gør ENVIRON i stand til at udelukke brugen af konserveringsstoffer i stort set hele produktsortimentet.