user_mobilelogo

 

 

 

 

Escentric Molecules blev lanceret i 2006 og det hele startede egentlig som en udfordring.
Skaberen bag Escentric Molecules er Geza Schoen, som er en kendt mand inden for parfume industrien. Hans ønske var at knytte en bevidst provokerende kommentar til den måde parfume bliver fremstillet i dag og ikke mindst til den markedsføring der er i forbindelse med produktet. Hans tiltag var som udgangspunkt enkelt, han ville lave to dufte – hvoraf den ene skulle være en berusende syntese af forskellige ingredienser, hvorimod den anden skulle være en hyldest til den éne aroma/molekyle.

 

Processen var enkel og de nye dufte var baseret på Iso E Super, men det var koncentrationen af Iso E Super, der vakte opsigt, for ingen havde før brugt så store mængder af dette før. Escentric 01s indhold var på hele 65 % af Iso E Super, sammen med andre ingredienser som pink peber, lime skræl og orris røgelse. Herimod Molecule 01 kun indeholdte Iso E Super.

 

Hemmeligheden bag denne duft serie er at duften aldrig er ens, den tilpasser sig den person den inhyller og forstærker dennes personlige duft. Og så er det en dufte til både mænd og kvinder, som ønsker en individuel duft.