user_mobilelogo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M2BEAUTÉ er absolut kompromisløse i udviklingen af produkter, som udelukkende indeholder ingredienser med dokumenteret virkning og hudtolerance. M2BEAUTÉ’s formel er ligesom mange af de konkurrerende produkter på markedet baseret på det vækstfremmende hormon  prostaglandin. Dog har M2BAUTÉ i samarbejde med førende eksperter på området manipuleret med prostaglandinmolekylet og udeladt de elementer, som normalt giver bivirkninger – tilbage er kun den del, som virker vækstfremmende i hårfolliklen. Simple, hypoallergene, dokumenteret testede produkter, der er lette at anvende og overbevisende i deres virkning.


M2LASHES Eyelash Activating Serum giver dig fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase.  Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Påfør serummet én gang dagligt på den øverste vippekant og lad det tørre – bedst om aftenen efter afrensning af øjenpartiet. Et penselstrøg er nok. De første synlige resultater ses normalt efter 6 – 8 uger.

 

M2BROW Er dine øjenbryn ude af form? Eller måske svage eller overplukkede? Det innovative vækstserum M2BROWS Eyebrow renewing Serum bringer uanet fylde tilbage til dine bryn og sætter helt nye dimensioner på dine muligheder for at forme dem. Baseret på det videnskabeligt dokumenterede og innovative MDN-Kompleks og forstærket med et naturligt prostaglandin  Black Sea Rod Oil, der udvindes af Gorgonian koraller, stimulerer det effektive serum brynenes vækst og giver på få uger fyldigere og mørkere øjenbryn. Påfør M2BROWS på de steder, hvor du ønsker at optimere dine øjenbryn. Lad M2BROWS tørre helt og undgå at anvende creme eller andre kosmetiske produkter ovenpå de behandlede områder! Du kan forvente forandringer i form og fylde allerede i løbet af 4 til 6 uger.