user_mobilelogo

 pHformula

 

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.
Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; dvs. processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

 

pHformula henvender sig specielt til kunder, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

 

pHfprmula arbejder med skin resurfacing. Det betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Ved hjælp af et avanceret "leveringssystem", bliver syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret transporteret ned i huden.

 

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.

 

pHformula arbejder målrettet og effektiv på 4 "problematikker":

  • A.G.E. - Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").

  • M.E.L.A. - Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller "kemi".

  • A.C.N.E. - Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.

  • C.R. - Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

 

Phformula anbefales af Aros privathospital