user_mobilelogo

 

 

 
  Før/efter billede af kunde

 

 


Før/efter billede af kunde

 


Før/efter billede af kunde

 

 

 


 

 

 

 


 

 

Eyelash Extensions

Slut med mascara og vippebukker! Blink Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet min enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Jeg benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning og after care. Jeg er certificeret BLINK Lash Stylist.

 

Eyelash Extension - 700 kr.

Få et nyt sæt eyelash. Varighed 1,5 - 2 timer

Book online her *

 

Midi opfyldning - 250 kr.

er den mest almindelige opfyldning. Midi opfyldning skal ske indenfor 2-3 uger efter vipperne er lavet, hvor vipperne ikke er groet alt for langt ud, og man har tabt et moderat antal vipper.

Book online her *

 

 

Maxi opfyldning - 375 kr.

er den største opfyldning. Dette er typisk en opfyldning der kræves efter 4 uger eller, hvis dine vipper gror rigtigt meget, og derfor er groet langt ud. Her er der tid til, at få rigtigt mange vipper på igen

Book online her

 

 

* Du kan online booke mandag-fredag mellem kl. 09.00-16.00 - ønsker du andre tider skal du ringe eller sms.

 

 

Proceduren: Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Jeg har forskellige kurver, længder fra 7mm - 14 mm, samt  forskellige tykkelser.  Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Jeg benytter som udgangspunkt den mest holdbare lim tilgængelig.  Limen er ISO 10993-5 godkendt. Jeg kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som dog har mindre holbarhed. Efter 2 - 2 1/2 timer, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig. For at beholde de smukke vipper anbefales en large opfyldning ca. hver 3. uge. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med min opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.