user_mobilelogo

 

 

Om Tanja D

 

Jeg blev i 2005 faguddannet Cidesco kosmetolog. Cidesco diplomet er anerkendt på verdensplan, som et bevis på den højeste uddannelsesmæssige kvalifikation i arbejdet med kosmetologi. 

Jeg har siden været godt omkring i branchen,  jeg har en del år arbejdet som kosmetolog på en hudplejeklinik på Østerbro, undervist i hudpleje på Cidesco og sidst arbejdet som salgskonsulent for et større skønhedspleje agentur.

 

Mine forskellige jobs inden for branchen har givet mig rigtig meget erfaring og givet mig et indblik i de forskellige mærker som der findes... Og der findes rigtig mange gode. Jeg har fundet frem til dem, som jeg kan stå inde for og som jeg virkelig holder af at arbejde med.

De 2 hudplejeserier som jeg har valgt på min klinik giver fantastiske resultater både hver for sig, men også i kombination med hinanden. Hovedingredienserne er de mest veldokumenterede aktive ingredienser som findes, nemlig A-vitamin og frugtsyre. Det er produkter som kan varetage alle hudtyper og hudtilstande. Desuden bliver begge serier benyttet på privathospitaler, nemlig Aros og Københavns privathospital.

 

Jeg er stolt af at have de kvalitetsprodukter jeg har på min klinik. Det er min passion at vejlede, yde god service og lave behandlinger, derfor var jeg heller ikke i tvivl om at jeg skulle åbne Tanja D Skønhedspleje.

 

Når du kommer hos Tanja D kan du være sikker på at:

  • du føler dig velkommen
  • der er tid til dig
  • du får seriøs vejledning
  • du får kvalitetsprodukter og resultater

 

Jeg glæder mig til at se dig.

  

   Tanja Detlefsen Albrechtsen