Velkommen

Du er nu kommet ind på www.tanjad.dk, hvor du kan bestille tid til behandlinger indenfor skønhedspleje, samt købe varer som kan give dig “lækkerhed” i din hverdag.

Med Tanjad.dk ønsker jeg at skabe et sted, hvor du kan handle udvalgte kvalitetsvare, der samtidige har en rimelig pris. Du har mulighed for at se varene her på siden eller i mit showroom på Højløkke 84, 6310 Broager. 

Indenfor skønhed & pleje har jeg nu efterhånden 17 års erfaring, og har arbejdet både som:

  • Kosmetolog på Østerbro
  • Underviser på Cidesco kosmetologskole
  • Kundevejleder hos agentur med skønheds produkter
  • Kosmetolog og ekspedient hos Look de luxe i Aabenraa
  • Account manager hos agentur med skønhedsprodukter.
  • Og nu selvstændig siden 2013

Alt dette har gjort, jeg har haft fingrene i rigtig mange forskellig produkter, og fundet frem til hvad jeg synes kan noget. Og ikke mindst også gjort mig nysgerrig efter hele tiden at finde nye spændende ting.

Efterhånden er hudplejeprodukter så intelligente, at du kan nå rigtig langt med dem, og få den bedste udgave af sig selv🥰

Her på siden kan du gå på opdagelse i alle de produkter, jeg synes kan noget helt specielt. Får du brug for vejlending, er du altid velkommen til at kontakte mig.